Informació sobre la preinscripció escolar

print pdf
13/05/2020

Informació sobre la preinscripció escolar

Avui, dimecres 13 de maig, comença el període de preinscripció escolar per al curs 2020-2021 als centres educatius de Vila-rodona: infantil i primària.

*Escola Bernardí Tolrà:

La sol·licitud de preinscripció es farà de manera telemàtica fins el 22 de maig a causa de l'estat d'alarma per la Covid-19. No obstant, les famílies que ho necessitin, podran demanar cita prèvia i, fer-la presencialment, del 19 al 22 de maig.

Com cal formalitzar la preinscripció telemàtica?

Podeu trobar la informació relativa a la preinscripció de l'Escola Bernardí Tolrà AQUÍ

 

*Llar d'infants municipal El Pinar

La preinscripció per a la Llar d’Infants Municipal, per a infants de 0 a 3 anys, serà del 13 al 22 de maig de manera telemàtica.

Per realitzar la sol·licitud de preinscripció de manera presencial, només en el cas d’aquelles famílies que no ho puguin fer de manera virtual, cal demanar cita prèvia a partir del divendres 15 de maig. Les cites per a la preinscripció presencial a l'Ajuntament seran entre el 19 i el 22 de maig.

Per tal de fer la pre-inscripció cal complementar el formulari que pots consultar AQUÍ

En aquest enllaç podreu accedir a l’espai de preinscripció del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya: http://ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483-obligatoris?category=

Menu

Menú principal

Formulari de cerca